• Bas (9/12/2012)by admin

  You name it, he plays it. Trekzakker, trompetter, ukelelespelder en dat is nog maar het begin. "Original Emzjés" en muzikaal bezieler van de groep. Schrijft muziek en steekt de vonk aan de lont van het orkest. Slaagt erin om met een bijzondere voettechniek zowel accordeonist als dirigent te zijn.

  Van Kloon (1)

 • Benjamin (1/11/2012)by admin

  aka Benny; Als medestichter van de groep begonnen aan het kampvuur en gegroeid tot volbloed publieksentertainer. Zingt, speelt gitaar, slaagt de grosse-caisse, is boekingsagent van de groep en kan ook als aerobicstrainer gehuurd worden. Wereldberoemd met uitspraken als "zitten zitten zitten" en "de Blaberg da lei ginder".

  Maes van Kloon (2)

 • Hendrik (1/15/2012)by admin

  aka "den Henny", of recentelijker "Big Papa", oudste van den hoop. Het woord "foaf" is nooit veraf als hij zijn duivels loslaat op zowel zijn bastuba als zijn bassguitar. Enige die ietwat zinnige teksten kan schrijven (dus ne keer ni alleen over "schoon poepkes" en "ne stella mee ne groewete col"). Neemt tevens alle opnames en audio-technische aangelegenheden voor zijn rekening.

  Van Kloon (3)

 • Lisa (11/26/2013)by koadazer
  Ofte "lekkere Lisa". Onze getalenteerde sax sopraniste blaast 't hoogste van ons allemaal, en hoe! Geen loopke is te moeilijk! Ze zorgt tevens mee voor de vrouwelijke touch (stylo en spiegelke zijn nu ook voor ons altijd binne handbereik!). Onmisbaar, ook omdat zij als deskundige fungeert in het knopen van onze dassen!
 • Pieter (1/15/2012)by admin

  aka Pedro den Droge. Meest ritmische persoon; kan dienstdoen als pacemaker of solliciteren voor interactieve drumcomputer. Ondanks zijn uitgebreid drumstel is hij even content met 2 plastic flesjes en een bloempot. Onderscheid zich ook met het Koadazer-art work. Eveneens "nen original" van de voormalige Emzjés.

  Ne Verrake (1)

 • Robin (12/4/2012)by koadazer

  Man met de meeste bij - en roepnamen. Robin aka Bin of Jobbe en zoon van den 'Toine, vandaar Bin Twan Two. Het woord bombardon klinkt toch al als muziek in de oren? Deze jongeman blaast de ziel uit zijn lijf en zorgt tevens indien nodig voor attributen uit de tractorwereld. Ooit al iemand op polka zien dansen met ne bombardon in zen nek? Neef of achterneef van zowat iedereen.

  Van Kloon (4)

 • Sander (12/4/2012)by koadazer

  De womanizer van de groep. Door hem staat er steeds vrouwelijk schoon op de eerste rijen, wat ons allen ten zeerste pleziert, zeker als het podium minstens een halve meter hoog is en het broeierig heet is. Speelt voornamelijk trompet maar laat regelmatig zijn kunsten zien als gitarist en zanger. Altijd bereid voor een goei fiejesje!

  Ne Verake (2)

 • Sexy Sanne (1/11/2012)by admin

  aka Sexy Sanne. Oorzaak van het concentratieverlies bij de andere muzikanten, en terecht. Buiten haar looks en haar schroomloze klap past ze ook als trompettiste en pianiste perfect in het plaatje van 't Koadazer. Haar vocals doen je kiekevel krijgen, maar Sanne geeft u ni de kans om een ei te leggen. Door de aanwezigheid van onze deerne escaleert een optreden nogal eens in een wild geroep van onzedelijke venten op de eerste rij.

  Borght (2)

 • Willem (12/4/2012)by koadazer

  aka Willy. Aka Preut. Broer van Sanne, al is’t er ni aan te zien. Naar ze zeggen toch “ne goeie joeng”; speelt trombone en is de man die zorgt voor spanning in de groep (ellentriker). Tevens ontfermt hij zich tijdens onbewaakte momenten over de lieven van de andere groepsleden. Timmert aan zijn carrière als contrabassist en backing vocal.  Volgens de legende bezitter van een preut.  (1)

  Borght

 • Wouter (1/9/2013)by koadazer

  Gelukkig de enige houtblazer van de groep, maar wel eveneens chance dat hij er is om het Klezmergevoel nu en dan deftig te kunnen overbrengen. Broer. Wouter is his name, Sax Alt is his fame. Bekan de jongste van de klik; te herkennen aan zennen hoed.

  Ne Verrake (3)